Η είσοδος του Κρόνου στη Παρθένο


Γράφουν: Λίλιαν Σίμου – Ρένα Μεντάκη

planet-saturn.jpg
Ο Κρόνος, είναι ο τελευταίος και πιο ισχυρός από τους επτά παραδοσιακούς πλανήτες. Η παρουσία του ήταν πάντα σημαντική, αλλά δημιουργούσε και ένα κλίμα ανησυχίας στους ανθρώπους, καθώς μέσα στον χρόνο (Κρόνος) αναζητούσε την κρίση κι ασκούσε κριτική στο έργο της ανθρωπότητας. Άτεγκτος, αλλά ακριβοδίκαιος, μπορούσε να επιβραβεύσει ή να επιπλήξει τις ενέργειές μας.

Πλανήτης καρμικός, μεταφέρει τα χρέη μας, αλλά και τα δώρα μας.

Ο Κρόνος είναι σημαντικός μέσα στον χάρτη μας και θα δώσει με την πάροδο του χρόνου της ζωής μας, το αποτέλεσμα των ενεργειών μας. Χρειάζεται περίπου 29 χρόνια για την περιστροφή του στον ζωδιακό και αυτό δίνει το περιθώριο της ωρίμανσης μέσα από δυσκολίες και μαθήματα της καθημερινότητας. Παραμένει δυόμιση χρόνια σε κάθε ζώδιο και στις αρχές του Σεπτεμβρίου, την 3η μέρα, αλλάζει ζώδιο μπαίνοντας στο σημείο της Παρθένου.


Τι θα φέρει ο Κρόνος στο νέο ζώδιο;

Μετά από πέντε χρόνια παραμονής σε ζώδια στα οποία ο Κρόνος δεν μπορούσε να λειτουργήσει αποδοτικά, μπαίνει επιτέλους σε ένα ζώδιο που του ταιριάζει. Η γήινη φύση του Κρόνου συνεργάζεται αρμονικά με το γήινο ζώδιο της Παρθένου. Ο περιορισμός, η πειθαρχία, η οργάνωση, η τάξη – έννοιες που αντιπροσωπεύει ο Κρόνος, είναι έννοιες που ταιριάζουν απόλυτα στην Παρθένο. Επομένως ο Κρόνος και η Παρθένος μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά και να βοηθήσουν τον κόσμο προσπαθώντας να κάνουν κάτι καλό. Έτσι, όσο ο Κρόνος θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο – μέχρι τον Ιούλιο του 2010 – θα δούμε σημαντικές εξελίξεις στην ανθρωπότητα.

Το σημαντικότερο ίσως από όλα θα είναι το ενδιαφέρον μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Ύστερα από τις πρόσφατες καταστροφές σε παγκόσμιο επίπεδο, θα στραφούμε σε μια περισσότερο οικολογική προσέγγιση. Άλλωστε από το ζώδιο της Παρθένου ο Κρόνος θα σχηματίσει όψεις τριγώνου με τον Πλούτωνα και τον Δία που θα βρεθούν στον Αιγόκερω το 2008. Έτσι, είναι βέβαιο ότι θα αρχίσουν οι προσπάθειες αναδάσωσης και θα δημιουργηθούν πολλές οάσεις πράσινου σε όλη την γη.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο πατώντας εδώ http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=4174

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s