Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα


my1.jpg

Γράφει η Μαρία Φέρρη

Πολλές φορές λέμε ότι ο έρωτας δεν είναι τελικά αρκετός για να κρατήσει μια σχέση. Υπερβολή; Μεγάλη κουβέντα; Πραγματικότητα; Τί συμβαίνει τελικά; Είναι γεγονός ότι η φύση και ο χαρακτήρας των σύγχρονων ανθρώπινων σχέσεων έχει μεταλλαχθεί και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ρόλοι που καλούμαστε να παίξουμε είτε έχουν αυξηθεί, είτε έχουν αλλάξει: στους πάλαι καθορισμένους ρόλους του εραστή και του γονέα, που ο άνδρας και η γυναίκα έπρεπε να ανταποκριθούν, προστέθηκε και ο ρόλος του συνεργάτη και του φίλου. Μπαίνουμε σε μια σχέση γιατί πρωταρχικά αγαπάμε, δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Θέλουμε να μοιραζόμαστε όνειρα και φιλοδοξίες, να δημιουργούμε, να εμπνεόμαστε και να προχωράμε, να γινόμαστε καλύτεροι.

Ο τρόπος που αγαπάμε, αλλά και το βάθος των συναισθημάτων που μπορούμε να εκφράσουμε και να μοιραστούμε δηλώνονται μέσα από τις ποιότητες της Αφροδίτης και της Σελήνης αντίστοιχα. Και σ’ αυτό το σημείο θα επιχειρήσουμε να δούμε πώς η ζωδιακή θέση της Αφροδίτης και της Σελήνης στο γενέθλιο ωροσκόπιο μπορεί να μας δώσει κάποια στοιχεία γι’ αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της ύπαρξης μας, δηλαδή της συνύπαρξής μας με τους άλλους.

Η Αφροδίτη, πέρα από ένδειξη της προσωπικής μας αισθητικής και του τρόπου που ορίζουμε την τέχνη και την ομορφιά, είναι ο κατεξοχήν πλανήτης του έρωτα και η επιρροή της στο γενέθλιο χάρτη εστιάζεται κυρίως στο πώς εκφραζόμαστε στις προσωπικές αισθηματικές μας σχέσεις. Σχετίζεται ιδιαίτερα με την ικανότητά μας ν’ αγαπάμε, να μοιραζόμαστε και να ελκύουμε τους άλλους. Ιδιαίτερα σε έναν γυναικείο χάρτη, η θέση της Αφροδίτης δηλώνει τη φύση της αγάπης που τη χαρακτηρίζει, ενώ στο χάρτη ενός άνδρα δηλώνει τον τύπο της γυναίκας που τον έλκει. Επειδή ακριβώς δεν απέχει περισσότερο από 45 μοίρες από τον Ήλιο, βρίσκεται ως επί το πλείστον στο ίδιο ζώδιο με το ηλιακό μας, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει συνέπεια στη συμπεριφορά μας τόσο στις συναναστροφές, όσο και στις πιο προσωπικές μας σχέσεις. Αν η Αφροδίτη βρίσκεται σε διαφορετικό ζώδιο από το ηλιακό μας, υπάρχει ένα στοιχείο ξαφνιάσματος των άλλων ως προς τη συμπεριφορά και προσέγγισή μας, καθώς δείχνουμε εκ πρώτης όψεως κάτι διαφορετικό από τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο πατώντας εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=3040

2 thoughts on “Αφροδίτη και Σελήνη: Πώς προσεγγίζουμε στον έρωτα

  1. Έχω Αφροδίτη στον Υδροχόο και Σελήνη στο 3ο δεκαήμερο Ταύρου. Άστα…..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s